Naschoolse Opvang

ThuizBij Kinderopvang

Buitenschoolse opvang nodig? Kom gerust een kijkje nemen op onze BSO!
Met twee groepen in school zijn wij de vertrouwde partner waar kinderen in de leeftijd 4-8 jaar na schooltijd lekker kunnen spelen in onze huiselijk ingerichte groepen. Wij zijn geen specifieke sport, theater of kunst BSO, maar een BSO met creatieve en sportieve vaste medewerkers die dagelijks activiteiten aanbieden. Zo krijgen de kinderen veel keuzevrijheid en een afwisselend aanbod! Wij maken naast onze eigen groepsruimte ook gebruik van het speellokaal in school en bieden regelmatig sportactiviteiten in de Fuik aan. Wanneer kinderen 8 jaar worden gaan ze naar BSO de Loods, een uitdagende locatie waar kinderen met de bus van de SKG heen worden gebracht. Hier maken wij gebruik van het terrein en het pand van scouting Klaas Toxopeus. Kinderen hebben hier veel vrijheid en een lekker buitenspeelterrein! Neem voor meer informatie en onze contactgegevens een kijkje op de website: www.thuizbij.nl

 

KINDCENTRUM KLIMBOOM.

Kindcentrum​ Klimboom is gevestigd op oudergaarde nummer 5 in Kortenhoef (gebouw Veensteate). Kindcentrum  Klimboom is een onderdeel van Kind & Co en biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Onze medewerkers halen de kinderen lopend of met de bus uit school. Kinderen waarvan de ouders toestemming hebben gegeven mogen zelfstandig naar de BSO. De Klimboom biedt ook voorschoolse opvang vanaf 7.30 de medewerkers brengen de kinderen naar school.

De BSO heeft vier verschillende ruimtes waar de kinderen zich kunnen vermaken.  Eén van de ruimtes is ingericht voor jongere kinderen en één speciaal voor oudere kinderen. De BSO beschikt daarnaast over een atelier waar de kinderen naar hartenlust kunnen knutselen met verschillende materialen en een relaxhoek om bijvoorbeeld een boekje te lezen.
Voor meer informatie zie www.kindenco.nl​​